Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Dit is een heerlijke zoete strudel voor bij de koffie. Het kan gemaakt worden van zelfgemaakte strudel of van kant-en-klaar gekocht filodeeg. Om een strudel[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comTwee kleurige sinaasappel – chocolade koekjes. De witte laag is met sinaasappel, de donkere laag is met cacao en kaneel. De koekjes zijn bedekt met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlokken, engeltjes en kerststal horen bij kerstmis. Deze schattige chocolade klokjes brengen met hun uiterlijk de kerstsfeer in huis. En ze zijn heerlijk bij[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comFrench Macaroons zijn gemaakt van eiwiten en amandelen. Het geheim van een perfecte macaroon is, dat je het eiwit echt keihard opklopt. Zo hard, dat als je de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet Noord-Brabantse Museum heeft een fantastische expositie vanaf 18 september. De kunst van het eten - Eten in de kunst. Het Foodblogevent van september[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 400ml kokos crème (uit blik) 300ml melk 1 z vanillesuiker 6 eierdooiers 165g suiker 60g geraspte kokos 1-2 handvol kersen (zonder pitten)[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 500g melk 1 el kaneel 170g puur chocolade (in klein stukjes) 8 eierdooier 110g poedersuiker 300ml room Bereidingswijze: 1. Meng de melk,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comWie weet waarom, maar tot nu toe heb ik de ananas altijd in de supermarkt gehaald. Tot het moment dat ik het een keer op de markt heb gehaald. Wat een[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comEen zachte chocolade vulling, bedekt met chocolade glazuur zonder te bakken. Het gebak kan dagen van tevoren klaargemaakt worden en als je van chocolade[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com"Het thema in december van het Food blog event heeft niets met kerst te maken, maar helpt ons hopelijk wel de koude wintermaanden door. Want wat is er[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorig jaar heb ik een walnoot gebak gemaakt voor kerst. Dit jaar heb ik besloten om de bonbon versie uit te proberen. Het was absoluut de moeite waard. Het is[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet deeg van de tulband is een zogenaamde piskota deeg. Ik heb het van 4 eieren gemaakt. De tulband kan een dag van tevoren gemaakt worden, dan moet je de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 300g bloem 1 zak bakpoeder 2 tl kaneel 150g gehakte chocolade 2 eieren 100g riet suiker 1 z vanille suiker 120g margarine 2 kleine banaan[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDit gerecht staat regelmatig op onze tafel. Als ik weet dat ik op een dag geen tijd heb om te koken, dan maak ik meestal dit gerecht. De voorbereidingen doe[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comMijn zwager woont al een tijdje samen. Op een sombere zondagochtend hebben wij hen verrast met een heerlijke ontbijt mand. Er zaten lekkere dingen in de mand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVan kastanje kan je een heerlijk nagerecht maken. Voor dit dessert heb ik een kastanje puree gebruikt dat bereid is met vanille en rum extract. Benodigdheden[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com