Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Wie van jullie weet er nog hoe de eerste chips smaakten? Die kleine zakjes, met zo’n van donkerblauw papier gevouwen buideltje erbij, waar het zout in[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk las dit boek in één adem uit. Lees met me mee: Anno 2013 leven wij met z’n allen in een Luilekkerland zonder grenzen. Op elke hoek van de straat, in[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAls je eenmaal het boek "De smaken van Spanje" in huis hebt, dan wil je er natuurlijk ook het liefst meteen iets uit maken. Mijn eerste voorkeur ging uit naar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben nogal van het “nadenkerige” soort. Soms te overvloedig en te ver uitgesponnen, zodat de vermoeidheid omtrent mijzelve op een gigantische[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor alle dames die nog met een kanjer van een schuldgevoel naar de lege doos bonbons staren: chocolade is goed voor ons! Chocolade is een product dat diverse[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag een heerlijk, decadent toetje. Om langzaam van te genieten, met de beentjes omhoog, terwijl je de zon ziet ondergaan en de wind de gordijnen doet[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLang geleden bezaten de Man en ik een moestuintje. Tijden veranderen en waar eens onze groenten zo welig tierden, verscheen een boel beton. Het is niet[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een knipperlichtverhouding met crumble. Als ik denk aan de combi warm fruit onder een krrrrrokant korstje, beginnen mijn speekselklieren een eigen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comhet zou een sneeuwvlok kunnen zijn of een keurig bejamde boterham vers gezette thee in lavendelblauwe porseleinen kopjes de stukgepoetste suikertang[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStevige winterse kost met een zonnig Grieks tintje. Om warm van te worden! Ingrediënten: 1 dl olijfolie 750 gr rundvlees, in dobbelstenen zout + grof gehakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBread for the diehards. For the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk houd wel van een beetje pit. Suf, saai en grijs kan altijd nog. Later, als de Man en ik met knokige handjes onze opgewarmde maaltijdservice-hap uit plastic[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com