Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Je moet er maar opkomen: een pakske hazelnootboter door ijsbeslag mengen... Wel David Selen deed het en ik kan je verzekeren: dit is een méér dan geslaagd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe grote tiramisutaart staat op de 5de plaats van de meest bekeken recepten 'aller tijden' van deze blog. Welnu, dit kleintje verdient het om nog hoger te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHad ik al niet mijn uiterste best gedaan om met de parfait glacé van gebrande amandelen het perfecte kerstdessert voor te stellen, dan was dit het zeker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat chocolade en sinaasappel een geslaagde match is, dat wist ik al lang. Denk maar aan de orangettekes, zalige zoete zonde die ik maar zelden koop, want ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAl dagen, zeg maar weken, beet dit recept in mijnen teen. Al van toen ik het in mijn mailbox kreeg - op 13 december - wist ik: dit ga ik maken, dit moet ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het Biggest Cooking Event van Delhaize kreeg ik een kanjer van een goodiebag mee met van alles en nog wat in, waaronder ook een kruidenmolen van Santa[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was ik een onvoorwaardelijke fan van Komen Eten op VT4. Sedert 't programma op Vier speelt, heb ik geen enkele keer meer gekeken. Dit komt niet zozeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat ik dol ben op chocolade, zal jullie niet verbazen. Ik ben een zoetemuilke en van alle desserts, spant een nagerecht met chocolade bij mij nog altijd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heel warme dag vandaag en dus ideaal weer voor een fris dessertje met een bolletje ijs. Voor wie geen ijsmachine heeft, no panic, alternatieven genoeg voor[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lazy zondag strekt zich voor mij uit. Nu ben ik van het 'bezige-bij-type' en luieren, dat staat echt niet in mijn woordenboek. Ik knoop dan ook de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp speciaal verzoek van mijn allerbeste Moateke uit Olen, een receptje met chocolade. Kwestie dat ze de 'duizenden' calorieën die ze gisteren verbrand heeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals ik op het einde van de winter reikhalzend kan uitkijken naar de eerste asperges en aardbeien, zo begin ik op het einde van de zomer te verlangen naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoelleux au chocolat, da's voor mij het Dessert der Desserten. Hiervoor bega ik een moord. Hiervoor mag je me 's nachts uit mijn bed trommelen. Een culinair[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGroenten in een dessert? Tuurlijk wel! Pompoen in cake, wortelen in taart,... maar pastinaak? Jazeker! Dit is niet alleen origineel en speciaal, het is zelfs[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be3 september 2002. Die dag volgde ik mijn eerste kookles aan Hotelschool Spermalie in Brugge. Wat was ik een groentje, besef ik nu. Behalve een patat schillen,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be