Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
De eerste rabarber van eigen moestuin kon geplukt worden en niets is lekkerder dat de eerste rabarberstelen te gebruiken voor gebak. Voor moederdag heb ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comTerwijl ik het www afzocht naar een geschikt recept voor een biscuitbodem voor een monchoutaart, stuitte ik op een recept voor 'bokkepootjestaart'. Hoewel ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit brood is de jongste uitdaging van de Bread Baking Babes. Ik was werkelijk van plan om op tijd iets in te leveren, maar ik ben helaas een dag te laat. De[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comWat te doen met overrijpe bananen die niemand meer wil? Tada ... een kruidige bananencake! 300 gram geprakte rijpe banaan 2 eieren 80 gram magere yoghurt 75[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comLaatst vond ik bij onze bibliotheek verschillende stapeltjes tijdschriften in de verkoop waar 'symbolische bedragen' voor werden gevraagd. Zo ook de eerste 6[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com100 gram (room)boter 400 gram donker bruine basterdsuiker 175 gram (light)roomkaas 2 t.l. vanille extract (of zo'n klein flesje van dr. Oetker ) 3 eieren maat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comLaatst vond ik bij onze bibliotheek verschillende stapeltjes tijdschriften in de verkoop waar 'symbolische bedragen' voor werden gevraagd. Zo ook de eerste 6[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet is al weer een tijdje geleden dat mijn zusje en ik een weekendje weg waren in Amsterdam. Zoekende naar een plek waar we konden brunchen, stuitte we op een[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comNiets makkelijker en sneller gemaakt dan een plaattaart. Variëren met het fruit kan altijd. Ik heb fruit uit blik gebruikt, maar je kunt ook vers fruit[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comBij gebrek aan verse bramen heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap, omdat ik dit lekkerder vind dan mandarijnenpartjes. De blikken[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn dit recept wordt zelfrijzend bakmeel gebruikt. Zelfrijzend bakmeel is niets anders dan patentbloem met bakpoeder. Ik gebruik altijd gewone (goedkope)[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn het originele recept worden verse bramen gebruikt, Maar omdat die er nog niet zijn, heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap.[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com