Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 174 recepten
voor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlEen van de bijzondere eetlocaties tussen de ‘binnenringse stad’ Amsterdam en de (half) verrezen ZuidAs, is Restaurant As waar men biologisch,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDit heb je nodig: 400 gram kabeljauw of koolvisfilets; 1/4 ingelegde citroen (zonder pulp); 1 laurierblaadje; 1 teen knoflook; 1/2 bosje verse koriander; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. kabeljauwfilets snij ze in 7 cm. dikke stukken (kijk of de graten er uit zijn ) 200 gr. roomboter 200 gr. danisch blue sap van 1 ciroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg Portugese bakkeljauw (al 24 uur doorweekt en ontdaan van zout) het sap van 2 limoenen zout naar smaak 500 gr aardappelen,[...]
Bron: allrecipes.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com