Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAl eerder heb ik me afgevraagd wanneer een gerecht fusion genoemd wordt. Ook deze curry heet in het artikel uit 2004 'fusion'. Het komt uit de reeks[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlde lotte in de frigo laten marineren Vandaag maken we een gezond gerechtje met lotte of zeeduivel . Deze vis die zich gemakkelijk laat bereiden in de oven is[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beGisterenavond [kerstavond] een overheerlijke visstoofschotel gemaakt. Misschien zelfs meer soep... maar zeker om duimen en vingers van af te likken. Het recept[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beWeet je voor wie ik mateloos respect heb? Dat is voor 'gewone' foodbloggers die het lef hebben om een kookboek uit te brengen. Geen BV's, maar 'gewone'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet begint een jaarlijkse traditie te worden. Radio 2 heeft zijn 1000 Klassiekers, StuBru heeft zijn warmste week en Hap & Tap heeft zijn Top 5 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVenkel & Vis Gezond en lekker, een ovenschotel met venkel, vis en tomaat! Ik hou zelf erg van tomaten, daarnaast is venkel ook een van mijn favoriete[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlMijn Kerstmenu had veel bekijks. Ik wil daar dan ook graag een vervolg aan breien met een Valentijnsmenu. Ziehier mijn suggesties voor een geslaagde[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nl"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr zeeduivelfilet 12 takjes verse rozemarijn 3 eetl. Spaanse olijfolie sap van 1/2 kleine citroen 1 teen knoflook, geperst zout en peper 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 600 ml visbouillon 2 el vissaus 2 el suiker 275 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt en gehalveerd 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 grote Spaanse ui, versnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1/2 struik bleekselderij, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlFoto van I Love Food & Wine Redoma rosé De wijn van de maand juni is Redoma rosé van Niepoort, Portugal. Rosé mag van mij best wat meer body hebben zodat[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl