Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr boter 6 plakjes bacon 3 uien 250 gr selderij 125 gr bloem 500 gr aardappelen 1 l melk 7½ dl visbouillon zout en peper 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kilogram mosselen 2 preien 2 uien Bladselderij, bosje 15 gram. 2 laurierblaadjes 1 glas droge witte wijn, water of bier Diverse soorten sla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 900 gram Raclette Kaas aan een stuk of in wat dikkere plakken, ca. 12 aardappels, uitjes en augurken, 2 uien, bakje champignons, rode en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kilo Mosselen 1 Ui (koken mosselen) 1 Laurierblad wat takjes Peterselie wat takjes Selderij 150 gram Pekelspek in blokjes 5 fijngehakte Uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 uien, gesnipperd 1 kg kipdrumsticks 1 kippenbouillontablet 2 eetlepels sambal 2 eetlepels oregano 2 kg mosselen 1 rookworst, in plakken 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg clams gepeld 1/4 kg kokkels 1/4 kg mosselen gepeld 1/4 kg mosselen met schelp 1picoroco (slakvis) per persoon (opativo) 200 gr lenguas de[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlOoit authentiek Braziliaans gekookt? Ik niet. Af en toe moet je dus ook eens het fornuis afstaan aan iemand die van een bepaalde keuken blijkbaar wel verstand[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com