Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g mozzarella (bol) 75 g hamblokjes 4 el doperwten (blik of diepvries) 1 mespunt witte peper 1 mespunt nootmuskaat 15 g verse basilicum[...]
Bron: ah.nlBrik is een soort Tunesische loempia die je in vele varianten tegenkomt. Al jarenlang is dit mijn ultieme 'snacketen'. Zo'n topper moet hier natuurlijk gedeeld[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg kleine sardines, 2 fijngehakte grote uien, olijfolie, 800 g rijpe tomaten, 1 bosje peterselie (fijngehakt), 1 laurierblad, azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gram spaghetti, 250-300 gr tomatenpuree, 4 blikjes sardines op zonnebloem olie (tonijn kan ook), 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 kleine prei,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 rode uien, 2 knoflook bolletjes gesnipperd, 2 tl majoraan, tijm, dille (elk), 3 ons perciebonen elk in 3 stukken geknakt, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gram spaghetti, 250-300 gr tomatenpuree, 4 blikjes sardines op zonnebloem olie (tonijn kan ook), 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 kleine prei,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kleine sardines, 2 fijngehakte grote uien, olijfolie, 800 g rijpe tomaten, 1 bosje peterselie (fijngehakt), 1 laurierblad, azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nl