recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder blauwschimmelkaas

Gevonden 332 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zuid-Afrikaanse lamskoteletjes

Ingrediënten Porties : 1 200 ml olijfolie 30-40 ml munt saus 50 gr verse gesneden dille 50 gr vers gesneden munt (bij voorkeur spearmint) 50 gr geplette[...]

Bron: allrecipes.nl

Bloemkoolcurry

voor 4 personen 1 Bloemkool, in kleine roosjes verdeeld 400 gr Spinazie 4 st Tomaten 1 st Ui, gesnipperd 200 ml Creme fraiche (of lightroom of kokosmelk) 300[...]

Bron: smulweb.nl
Piccalilly

1/2 grote bloemkool, in kleine roosjes 1 stronk broccoli, in kleine roosjes 2 rode en 2 groene pepers (zaadjes niet verwijderen), in plakjes 200gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Zaalouk van bloemkool

500 gram bloemkoolroosjes; 1 koffielepel zout; 4 eetlepels olijfolie; 1 geperste teen knoflook; de fijngehakte schil van 1/2 ingelegde citroen; 1 koffielepel[...]

Bron: smulweb.nl
Vegetarische groene curry

voor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]

Bron: smulweb.nl
Onverwacht koppel: Witlof en bloemkool

Ingrediënten Porties : 2 half bakje spekreepjes 300 gr bloemkool, in kleine roosjes 2 stronkjes witlof, in reepjes gesneden 1 appel, in blokjes 1 rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Geitencurry uit de slowcooker

Ingrediënten Porties : 4 600 gr geitenvlees (of schapenvlees) sap van een citroen 3 eetlepels Jamaicaanse exotische Tex curry kruiden (of soortgelijke[...]

Bron: allrecipes.nl
Sajoer Lodeh

Ingrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 rode peper (zonder zaadjes), fijngesneden 2,5 cm galangal[...]

Bron: allrecipes.nl
Aardappels en erwten in yoghurtsaus

Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]

Bron: ah.nl
Groentepastei

Ingrediënten Porties : 6 30 g boter 2 stengels bleekselderij, kleingesneden 100 g zilveruitjes 1 gele ui, kleingesneden 1 grote wortel, geschild en[...]

Bron: allrecipes.nl
Groentestoofpotje

Ingrediënten Porties : 6 2 pakjes krielaardappeltjes 1 pond sperziebonen 2 zakjes ronde worteltjes 2 flinke preien 1 rode paprika Eventueel nog andere[...]

Bron: allrecipes.nl
Teriyaki-noedels met tofu

Ingrediënten Porties : 2 150 g sobanoedels (Japanse boekweitnoedels) 225 g gemengde groenten, zoals asperges, broccoli, worteltjes, bloemkool,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gekruide linzenstoofschotel

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarisch recept, gebakken rijst (nasi)

Ingrediënten voor 4 personen 400 gr. zilvervliesrijst 250 gr. bloemkool. Halve bos bleekselderij 50 gr. tauge 2 blaadjes lavas (zuinig aan hiermee!) 1 tl.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Veganistische gebakken rijst

Ingrediënten Porties : 2 1 geraspte bloemkool, zo veel als je wilt een beetje broccoli wat verse suikermaïs van de kolf 1 kleine dungesneden rode ui 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Aardappelpuree - 8 variaties

voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken bloemkoolroosjes

Zo'n bloemkool, dat gaat bij mij nooit in een keer op. Daarom is het leuk om het bloemkoolrepertoire uit te breiden zodat de volgende dag, of de dag daarop,[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy