Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 stuk(s) Kipfilet 50 gram Ghee (Indiase boter) 100 gram Gepelde tomaten 50 gram Tomatenpuree 50 gram Sjalot 25 gram Gember 2 teentje(s)[...]
Bron: smulweb.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gr. Boter 6 kippendijen 2 tn. Knoflook (gepeld) 1 cm3 Gember (vers) 50 gr. Cashew noten (ongezouten) 2 tomaten (zaadlijsten verwijderd) 2[...]
Bron: smulweb.nl1/2 grote bloemkool, in kleine roosjes 1 stronk broccoli, in kleine roosjes 2 rode en 2 groene pepers (zaadjes niet verwijderen), in plakjes 200gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 30 g boter of 2 eetl. olijfolie 4 jonge preitjes (225 g), schoongemaakt, doormidden gesneden 225 g jonge pastinaak,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 flinke teen knoflook, geperst 4 sjalotjes, circa 85 g in totaal, fijngesneden 1 blik fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 heel kleine preitjes of stone leeks, circa 200 g in totaal 250 g jonge pastinaken 30 g boter 250 g jonge worteltjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 zoete aardappelen, geschild en in blokjes 1 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 350g diepvries[...]
Bron: allrecipes.nlHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be