Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 2 personen 2 blikjes linzen (à plm. 340 gr) of 250 gram linzen zelf koken volgens gebruiksaanwijzing op het pak (plm. 20 min koken!) 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 50 g donker brood zonder korst, in blokjes gesneden 2 el olijfolie, extra vergine 250 g groene asperges, in korte stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g sperziebonen 100 g gemengde sla, zoals frisee en rucola 2 el verse munt, fijngehakt ¼ venkelknol, in dunne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode grapefruit 1 grote sinaasappel 225 g jonge spinazieblaadjes 250 g kanteloep-vruchtvlees, in grove stukjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8-12 plakjes parmaham, circa 125 g in totaal 24 grote, gebruiksklaar gedroogde pruimen, ontpit 4 kleine uien, circa 350 g in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond groene asperges 1 blokje kippenbouillon 250 gr. rijpe aardbeien 2 eetl.goede olie voor koude bereiding 2 eetl.balsamico of witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 lange grissini`s 80g parmaham 3 eetl. Pesto Genovese 1 ciabatta 3 eetl. Bruschetta con Formaggio 8 eetl.Bonsecco olijfolie 1 klein sjalotje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse vijgen half bolletje (buffel)mozarella 4 plakjes Parmaham 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn zout & peper Handig voor in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse vijgen half bolletje (buffel)mozarella 4 plakjes Parmaham 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn zout & peper 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlBinnenkort krijg ik visite over de vloer en dan ben ik weeeeeeken op voorhand al aan het nadenken over wat ik mijn gasten ga voorschotelen. Hoeveel gangen? Vis[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlToegegeven, langs verlaten weggetjes in Italië koop je de allerbeste verse vijgen. Maar geïmporteerde van de Trukse winkel in jouw buurt zijn (meestal) ook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlJohn had zin in schnitzel en het maakte verder niet hoe ik hem klaar maakte. Nu wou ik toch wel iets anders dan anders doen, dus vandaar een cordon blue op een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl