Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe vakantie zit erop. En.... het was eerlijk gezegd fijn om een maand niet te bloggen. En verhelderend. Wat hield ik veel tijd over! Want wil je tegenwoordig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlle lof voor de Cyprioot die enkele eeuwen geleden halloumi (ook wel ‘hellim’) heeft bedacht. Een kaas die zonder paneerlaagjes gebakken kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlU wist het natuurlijk ook al, maar sla heeft nagenoeg geen voedingswaarde. Het is feitelijk water dat een vaste, groene vorm heeft aangenomen. Lekker kan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Ik wil niet koken, heb geen zin, zou niet weten wat ik dan moet maken, laat staan dat ik nu ook nog naar de supermarkt moet…! Verzin jij nou ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen echte classic deze saus. Deze Siciliaanse pasta met Arabische invloeden is erg bekend en komt in allerlei varianten voor. De zoetzure saus met balsamico,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNee, het oogt niet, zo’n plak bloemkool, maar het smaakt wel, dus probeer het vooral eens uit! Na een uurtje in de oven, lijkt het in niets op gewone,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is weer tijd voor het Foodblog Event! Es’ Factory wil graag weten wat voor gerookte zaken wij eten. Nu kan je met dat thema alle kanten op, maar ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe ricotta van geitenkaas van vorige maand had potentie en het laatste woord was daar nog niet over geschreven. Het recept hieronder lijkt erg op de vorige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk was op slag verliefd op de ricotta van geitenmelk uit het vorige recept en had direct visioenen van zwarte olijven, peterselie en plakjes feta, samen in een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoera! De kleine chef was gisteren jarig en behaalde de beruchte leeftijd van twee! We hebben onze borst inmiddels natgemaakt en wachten de peuterpuberteit met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl