Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlGistermiddag gezellig een middagje Utrecht, waar ik eind jaren 80 gestudeerd heb aan de Universiteit van Utrecht. Leuk om oude herinneringen op te halen. Het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlAlsof de wereld nog niet vol genoeg is met al die 'vreemde' supergranen, blijken sommige granen ook nog eens in aparte variaties te komen. Verschillende[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlTomatensalsa voor op een toastje of stevig brood Het lijkt wel zomer! Heerlijk zoveel zon de afgelopen dagen, genoten van strand en zee. Ik merk zelf dat ik na[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 tenen knoflook 20 g verse Italiaanse kruidenmix 1 el kappertjes 6 cherrytomaten 8 zwarte olijven zonder pit 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 aubergines ½ struik bleekselderij 2 uien 2 el pijnboompitten 6 el olijfolie 400 g tomatenblokjes 4 el groene olijven zonder pit 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g couscous 350 ml hete groentebouillon (van tablet) 1 rode ui 1 komkommer 1 schaal tastytomtrostomaten 200 g witte kaasblokjes 15 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) 3 tl kurkuma 2 tl gemalen komijn 2 tl paprikapoeder 2 rode uien (heel fijn gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlHoi hoi, Speciale dag..mijn moeder een jaar geleden gestorven.. In een hoekje kruipen zou haar niet plezieren, dus mijn kookkunsten, die ik van haar heb[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlCaponata met couscous We zijn helemaal van de aubergines op dit moment, ik zie ze liggen bij de toko en kan de verleiding niet weerstaan om er een paar te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk vraag me af of couscous wel zo Grieks is.. Maar het geeft niet, bij het zien van het recept in Allerhande, zit ik te watertanden. Dus het wordt vanavond[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVandaag had ik echt trek in vis maar eenmaal op de markt was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk besloot ik lekkere visspiezen te maken, met rijst en een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlPicadillo is één van de heerlijke gerechten van de Cubaanse diaspora: een zachte, geurige stoofpot van gehakt en tomaten plus rozijnen voor het zoet en olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat zullen we eten.... die vraag stel ik mezelf nogal eens. Ik word er altijd onrustig van als ik het niet kan verzinnen. Ik pak een stapeltje boeken waarvan[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe inspiratie voor dit gerecht haalde ik eigenlijk bij tomate crevette, iets wat ik als veganist niet meer eet. Maar ik vond het altijd wel een leuk gerechtje[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be