Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 400 gram snijbonen 400 gram kruimige aardappelen 200 gram katenspek in kleine reepjes 6 kerstomaatjes 1 eetlepel + 20 gram boter 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram kruimig kokende aardappelen 500 gram gekookte rode bietje zout, peper 1 goudreinet 2 middelgrote uien 150 gram spekreepjes 0f meer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepes sojasaus 1/2 citroen, alleen het sap 2 eetlepels olie scheutje tabasco of andere pittige saus 1 eetlepel Franse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 grote aardappelen 4 schouderkarbonades 3 el C1000 olijfolie extra vierge 2 el (grove) mosterd (versgemalen) peper, zout 1 zak botersla[...]
Bron: smulweb.nlWij zijn het nieuwe jaar begonnen met een hutspot van bospeen en rode ui. Door de rode ui op zacht vuur te bakken (te karameliseren) komt de zoete smaak van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com25 gram boter, 2 karbonades, 75 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 3 el room, 1,5 el grove mosterd Bak de karbonades bruin in de boter. Doe de wijn en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 4 karbonades 1 eetlepel bloem snufje zout en peper 2 wortelen, in plakjes 2 stengels bleekselderij, in stukjes 1 ui, gesneden 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gram snijbonen 400 gram kruimige aardappelen 200 gram katenspek in kleine reepjes 6 kerstomaatjes 1 eetlepel + 20 gram boter 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlAl meer dan drie generaties lang wordt er bij ons in de familie Hete Bliksem gegeten op 5 december. Het idee erachter is dat het lichtverteerbaar is en dat je[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comIngrediënten 225 g bladspinazie ((diepvries, pak a 450 g) 3 eetlepels boter 1 eetlepel scherpe mosterd 1 theelepel honing 2 eetlepels zure room 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos bospeen (ca. 500 g) 4 rode uien 1 kg kruimige aardappels 50 g boter 150 ml volle melk (of kookvocht) 1 eetlepel grove mosterd 50 g[...]
Bron: ah.nl