Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 397 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 150 g sobanoedels (Japanse boekweitnoedels) 225 g gemengde groenten, zoals asperges, broccoli, worteltjes, bloemkool,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g dikke zwaardvismoten 4 kleine, rode uien, in vieren gesneden 1 grote gele paprika, zonder zaden en in 16 blokjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g gemengde basmati- en wilde rijst, goed afgespoeld dunne reepjes schil en sap van 1 limoen 3 el zonnebloemolie 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g diepvriestuinbonen 175 g peultjes, gehalveerd 100 g rucola 50 g veldsla 4 rijpe perziken, zonder pit en in dunne schijfjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g fijne rijstnoedels 600 ml kippenbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) 550 g kipfilets, in dunne plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g rijststokjes 2 el zonnebloemolie 200 g rauwe steurgarnalen, gepeld 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 verse rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote of 3 middelgrote eendenborsten (totaal ca. 400 g) 2 eetl. sojasaus 2 eetl. rijstwijn of droge sherry flink snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 385 gr droge jasmijnrijst 700 ml water 675 gr kipfilet, in blokjes 1 eetlepel kerriepoeder 275 gr asperges, in stukjes van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram wortel, geschrapt 4 bananen 3 eetlepel ketjap manis 1 eetlepel honing 2 theelepel sambal oelek 250 gram meergranen)rijst 3 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 1 eetlepel plantaardige olie 60 gr ui, gesneden 180 gr broccoliroosjes 2 wortels, in zeer fijne reepjes 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngredienten: 200 gram sugarsnaps of peultjes Zout en vers gemalen peper 250 gram aardbeien 200 gram kaas (geitenkaas of feta) 4 eetlepels aardbeien jam 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 2 theelepels Franse mosterd 2 theelepels Groninger mosterd 1 theelepel Dijonmosterd 5 eetlepels cognac of vieux (slijter) ½ pot[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes van circa 300 g per stuk 40 g braadboter zout en versgemalen peper Voor de saus: 1 rijpe peer klontje boter 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 2 varkenshaasjes ((a 250 g), op kamertemperatuur) 1 cm verse gemberwortel (geraspt) 100 ml droge sherry 200 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram Groene asperges 200 gram Peultjes zout 2 eetlepels olijfolie 75 gram Veldsla of fijne bladsla 400 gram Hollandse of Tijgergarnalen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zout en peper 100 g peultjes 1 prei 2 teentjes knoflook 50 g gerookte spekreepjes 150 g rundergehakt 100 g taugé 250 g Noedels 1 pakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 800 g kruimige aardappelen (geschild en in kleine stukken) 150 ml volle kwark 1 bakje verse munt ((15 g),[...]
Bron: ah.nlvoor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHét perfecte verwendiner, bestaat in één woord uit káásfondue! Lekker simpel uit een pakje, áltijd goed. En om naar opkomend schuldgevoel over een pan vet als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 15 g gedroogde shii-take paddestoelen 100 ml kokend water 1 l runderbouillon 4 verse limoenblaadjes, gescheurd 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nl