Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten Porties : 12 500 gr gedroogde zwarte bonen 1,5 liter water 3 eetlepels olijfolie 2 uien, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngeperst 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Met dille: 8 middelgrote rijpe tomaten bovenkant afgesneden en uitgeholt. 250 gr langkorrel rijst. 8 sl olijfolie. 2 sl dille fijngehakt. 2 sl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 middelgrote (niet te dikke) courgette 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn of witte balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie peper, zout 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote (bio-)aardappels, schoongeboend 1 l yoghurt 2 el groene tapenade Extra lekker met: 1-1½ el balsamico-azijn 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1-3 tenen knoflook 1 tl korianderzaad ½ halve tl tijm ½ tl peperkorrels 1 bosje rucola enkele blaadjes verse munt scheutje[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Wederom een blogje vanuit Sevilla. Man, wat is het hier lekker. Vandaag hebben we het 40C zien worden op de thermometer. Dikke hitte, maar wel te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOch. Och. Och. Wat heb ik nu gedaan? Ik heb het meest verrukkelijke dessertenboek allertijden in huis gehaald! ON-WEER-STAAN-BAAR! Dit is - zonder overdrijven[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTwee gepofte bieten waren achtergebleven. Precies goed voor een portie bietendip. Bij Ottolenghi vond ik dit recept, ik heb het wat veranderd en verkleind.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag op mijn menu van Thuisafgehaald.nl als La Cuoca Passionata in Zeewolde mijn home-made salads gepresenteerd. Nieuw, verrassend en geen chemische[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl