Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Veganistisch eten hoeft zeker geen opoffering te zijn. Hier een overzicht van mijn top tien van Veganistische warme maaltijden. Ik vrees dat vooral mijn liefde[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 10 1 1/2 pak (250 gr) cannelloni of grote pastaschelpen 2 eieren, geklopt 4 pakjes (250 gr) ricotta 500 gr mozzarella, geraspt en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nl(post in english ? Please scroll down) Ja knutselen is leuk maar eten is leuker...en vandaar dat ik er wat lekkers mee gemaakt heb.Het is dikke pasta die je[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat is het toch fijn als een vakantiehuisje een leuke keuken heeft met heel veel spullen, dan kun je je nog eens uitleven. En wat is er leuker dan boodschappen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVaak vind ik vegetarische pastarecepten zoals cannelloni of ravioli met spinazie een beetje lafjes van smaak. Dat moet toch beter kunnen dacht ik, en hier is[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDit is een makkelijke en snel gerecht. En erg lekker. Dit is een hoofdgerecht voor 2 personen en een voorgerecht voor 4 personen. canelloni met spinazie en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOp de planning stond heerlijke pasta al forno uit de oven. Ik ben fan van alle pasta's, maar een pasta uit de oven is toch wel mijn all time favorite denk ik.[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 dunne preien 8 plakjes belegen kaas 8 cannelloni (pastarolletjes) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 75 g rucolasla 1 eetlepel olijfolie[...]
Bron: ah.nlGoedenavond lieve lezers! Vandaag wilde ik lekker cannellonis (pasta) eten en een vriendin had eens iets gekookt wat ik vandaag zelf wilde proberen:[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAls je pannenkoekjes vult met een lekkere vulling en een tomatensaus er overheen doet, heb je een soort cannelloni. Zo maakte ik hartige pannenkoekjes met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet maken van cannelloni vind ik nog al een gepruts. Je moet ze eerst koken en daarna nog zien dat je de vulling er in krijgt. Maar het ziet er zo leuk uit als[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIk heb de vegan cannelloni van zuurkool en rul gehackt met ananas en kerrie-bechamelsaus volgens het recept van de Vegetarische slager gemaakt. Absoluut[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl