Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Op de markt kocht ik een hele zak prei voor een euro. Hmmm! Een deel is verwerkt in lasagne, wat in de nasi en nu ging er een groot gedeelte in de stamppot.[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 9 vellen voorgekookte lasagne - 50 gram boter - 1 blikje tomatenpuree - 50 gram bloem - 7,5 dl bouiloon - 25 gram boter - 250 gram gewassen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de saus: - 30 g boter - 2 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 140 g wortel, geraspt - 2 stengels bleekselderij, fijngesneden - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGegeten op 4 juni. In eerste instantie erg lekker, na een half bord ging de warme komkommer me toch wat tegen staan, maar wel een leuk en apart recept! 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 ml volle melk (halfvol kan ook maar geeft minder romige smaak) 50 gr (spelt)bloem 50 gr (room)boter mespunt cayennepeper zout, peper Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g zuurkool 2 Uien 2 teentjes knoflook 1 theelepel milde paprikapoeder 2 theelepels gedroogde majoraan 1 1/2 theelepel suiker 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 9 vellen voorgekookte lasagne - 50 gram boter - 1 blikje tomatenpuree - 50 gram bloem - 7,5 dl bouiloon - 25 gram boter - 250 gram gewassen[...]
Bron: smulweb.nlIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSommige gerechten wil je gewoon ooit gemaakt hebben als vegetariër en mijn flespompoen stond al lang genoeg in mijn keuken te wachten. Blijkbaar zijn deze echt[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl