Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 aubergine, in kleine blokjes 1 rode paprika, zaad[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn een paar kookboeken in mijn kast waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Sinds vorig jaar is er -na een heerlijke bioscoopbezoekje aan de film Julie[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker en licht. Zodat iedereen - inclusief manlief - het naar hartenlust mag binnenspelen. De originaliteit zit 'm in het feit dat het vlees eerst kort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1 reebout, 20 g boter (in blokjes gesneden), peper & zout. 1 knoflookteen (uitgeperst), 2 sjalotjes (fijn gesneden), 300 ml rode wijn, 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zout en versgemalen peper 300 gr bloemkool, in kleine roosjes verdeeld 300 gr broccoli, in kleine roosjes verdeeld 1 el zure room 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 16 geopende oesters 150 gr rivierkreeftjes 1/2 el champagneazijn of witte wijnazijn 1/2 el sjalot, gesnipperd 1 dl champagne 150 gr ijskoude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg met kruiden met daaraan toegevoegd 1 el fijngehakte verse dragon, 30 minuten gekoeld Voor de vulling 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlSalade met Gerookte Makreel en Pancetta Heerlijk...Makreel, Je kunt met makreel zoveel, Toen ik dit recept zag van Jeroen op t.v. kreeg ik gelijk trek. Op zich[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl