Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 2 personen 2 kipfilets, in blokjes 1/2 el komijnzaad 1/2 el korianderzaad 1 à 2 tl harissa (kan vervangen worden door scherp paprikapoeder of[...]
Bron: smulweb.nlNoten zijn gezond, dat weten we allemaal. Vooral onbewerkte, pure noten. Noten zitten boordevolgoede vitaminen, maar ook veel gezonde vetten. En dan zijn ze[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: 2 kipfilets, in blokjes ½ el komijn ½ el koriander 2 tl harissa 1 teen knoflook 1 el honing zout Ingrediënten voor de[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comDit Midden-Oosterse gerecht staat onder verschillende spellingen bekend en tot zover ik weet ligt de klemtoon op de ‘sa’ - maSAbacha. Het draait om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAt last the rain has come and the temperature is rising slowly! Immediately nature is reacting: a week ago the common coots were almost nowhere nesting, but[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comPasta met pesto is een overbekende klassieker, en dat geldt ook voor de toevoeging van sperziebonen (en soms ook met aardappelblokjes). Deze variant leunt daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls enige stad in heel België (tot nu toe) is Aalst in het trotse bezit van een Vom Fass filiaal (Korte Zoutstraat 48, open di t/m za 10.00-18.00). Het logo[...]
Bron: mangerie.blogspot.com1 el fijngestampte of tot poeder gemalen rijst, 1/4 l water, 1.1/2 el bruine suiker, 1 tl gemalen karwij, 1 tl gemalen anijs, 1 tl gemalen kaneel Voor de[...]
Bron: smulweb.nl