Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 250 ml bier (pils) 1 eetlepel mosterd 1 ui (in ringen) 2 laurierblaadjes 1 eetlepel verse rozemarijn (fijngehakt) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 theelepels pikante paprikapoeder ½ theelepel kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 groene paprika's 1 blikje maïskorrels (300 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (graatloos, a ca. 250 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g zalmfilet 9 plakken Coburger ham 75 rucola 50 g walnoten 125 ml zure room 1 el geraspte mierikswortel (potje) 1 el olijfolie zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlJalfrezikip werd deze week echt gewaardeerd met 58 PV http://kokenmetmireille.blogspot.be/2013/11/jalfrezikip.html Gebakken zeewolf met venkelpuree[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beEen stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 4 personen 1 l groentebouillon (tablet) 1 tl suiker 1 el droge witte wijn DIPSAUS ? dl citroensap ? dl Japanse sojasaus 75 g daikonwortel, geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nl