Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSpruiten, tsja...je houdt ervan, of niet... Voor mij was dit vroeger een niet. Wat ik er ook voor creatieve dingen mee deed...koken, bakken, prakken, wokken[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen overzicht van de food trends voor het nieuwe jaar kan natuurlijk niet achterblijven. Dit overzicht kwam ik tegen op Glowmagezine.nl In 2014 gaan we voor[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlGlamorgan worstjes zijn vegetarische worstjes op basis van brood en kaas. Oosrponkelijk komen ze uit Glamorgan, een graafschap in Wales. Ze waren en zijn[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBlijkbaar zat eten koken deze week niet helemaal in mijn systeem. Ik was 2 avonden alleen thuis en beide keren mislukte het. De andere avond wat uit de vriezer[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEr lag een verzoek van mevrouw Sigi om weer eens Sperziebonen 'a la bonne femme' te eten. Dat zijn Sperziebonen dus, met Spekjes, gekookte Eieren, Sjalotjes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAls kind waren er op culinair een paar dingen waar je me niet zo blij mee maakte. Het waren er niet veel en ik vond niets echt vies, maar ik zou het nooit als[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak notenrijst (275 g) 6 eieren 1 1/2 zak spruitjes ((a 500 g), gehalveerd) 2 el boter 1 ui (in partjes) 1 rode paprika (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g gezouten cashewnoten (zak 300 g, AH BASIC) 200 g zeer fijne doperwtjes (zak 450 g, AH BASIC, diepvries, ontdooid) 300 g rundergehakt 2[...]
Bron: ah.nlHet is het einde van de maand en dus weer tijd voor de Foodblogswap. Deze maand mocht ik koken van de blog Gewoon lekker koken. Ik kende deze blog nog niet en[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEten met het seizoen mee, dat proberen we te doen. Dit lukt niet altijd omdat we onze kinderen ook wel eens wat anders willen eten dan bv de winter groenten.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl