Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr spekreepjes 12 kleine paarse artisjokken 1 wortel 1 citroen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui ingestoken met 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlJe kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen groente waar waar wel degelijk een Nederlands woord voor bestaat, alleen bijna niemand kent het, misschien spreken de Vlamingen van kardoen. In het zuiden[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMy father pruned his laurel tree this weekend and after a lovely family meal I went home with a bag full of fresh, very nice scenting, bay leafs. I use bay[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen 1 Mechelse Koekoek, 1 bouquet garni, 1 laurierblaadje, 1 takje tijm, 5 gekneusde korianderkorrels, nootmuskaat, 1 dl glase de viande, 4 dikke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Nvt Hulpmiddelen Nvt Voorbereiding Nvt Bereidingswijze Blancheer artsjokbodems in gezouten water met sap van 1 citroen. Laat ze uitlekken ,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kalfschenkel in plakken van gelijke dikte gezaagd. ca. 3 cm dik 3 fijngehakte grote uien 2 bleekselderijstengels, fijngesneden. 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Mechelse Koekoek, 1 bouquet garni, 1 laurierblaadje, 1 takje tijm, 5 gekneusde korianderkorrels, nootmuskaat, 1 dl glase de viande, 4 dikke[...]
Bron: smulweb.nl