recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder slagroom tagliatelle

Gevonden 249 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Betty's stoofpot uit Lancashire

Ingrediënten Porties : 4 750 gr mager lamsvlees (in blokjes) 50 gr bloem (met wat peper en zout gemengd) 2 uien (gesneden) 450 gr aardappels (geschild en[...]

Bron: allrecipes.nl

Bobotie, pappadums, begrafnisrys,[...]

voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Sudderlappen met uien en champignons in[...]

Ingrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Curry met spinazie en lam

Ingrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]

Bron: allrecipes.nl
Linzen uit de oven met honing

Ingrediënten Porties : 8 450 gram gedroogde linzen 1 klein laurierblad 480 ml water 850 ml kippenbouillon 2 theelepels zout 1 theelepel mosterdzaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Gammon (soort ham) met plakkerige marmelade

Ingrediënten Porties : 7 3,5 kg stuk biologische gammon (je kan als alternatief beenham gebruiken) zonder been 1 liter verse jus d'orange 8 kruidnagels,[...]

Bron: allrecipes.nl
Makkelijk te maken Dal met rode linzen

Ingrediënten Porties : 6 200 gr rode linzen 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui, zeer fijngesneden 1 kleine, gedroogde rode pepers 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegratineerde mosselen - ongelofelijk[...]

Ingrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensstoofschotel met cider en gekruide[...]

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager varkensvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes van 2,5 cm gesneden 2 worteltjes, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Eggs Benedict (toast met kwartelei en sauce[...]

Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenragout met mosterdcroûtons

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]

Bron: allrecipes.nl
Shepherd's pie met filodeeg

Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebraden ham met mosterd en pastinaak

Ingrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenskarbonades in appelcider en mosterd

Ingrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmpakketjes met waterkers

Ingrediënten Porties : 4 250 g zalmfilet 1 laurierblaadje 2-3 schijfjes ui 5 zwarte peperkorrels 200 g plakjes gerookte zalm 200 g kwark 3 el crème[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpotje met appelstroop

Ingrediënten 600 g rib-runderlappen 3 el appelstroop 2 el mosterd 1 ui 25 g boter 4 laurierblaadjes 250 ml rundvleesbouillon van tablet 300 g winterpeen[...]

Bron: ah.nl
kalfsvlees met tutti frutti

Kalfslappen in blokjes gesneden peper & zout ui & knoflook kruidnagel gemberpoeder mosterd laurierblad flesje bruin bier bruine suiker tutti frutti[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoenreepjes met ham

voor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy