Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 249 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 gr mager lamsvlees (in blokjes) 50 gr bloem (met wat peper en zout gemengd) 2 uien (gesneden) 450 gr aardappels (geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gram gedroogde linzen 1 klein laurierblad 480 ml water 850 ml kippenbouillon 2 theelepels zout 1 theelepel mosterdzaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 3,5 kg stuk biologische gammon (je kan als alternatief beenham gebruiken) zonder been 1 liter verse jus d'orange 8 kruidnagels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr rode linzen 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui, zeer fijngesneden 1 kleine, gedroogde rode pepers 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager varkensvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes van 2,5 cm gesneden 2 worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g zalmfilet 1 laurierblaadje 2-3 schijfjes ui 5 zwarte peperkorrels 200 g plakjes gerookte zalm 200 g kwark 3 el crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g rib-runderlappen 3 el appelstroop 2 el mosterd 1 ui 25 g boter 4 laurierblaadjes 250 ml rundvleesbouillon van tablet 300 g winterpeen[...]
Bron: ah.nlKalfslappen in blokjes gesneden peper & zout ui & knoflook kruidnagel gemberpoeder mosterd laurierblad flesje bruin bier bruine suiker tutti frutti[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nl