Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten voor 2 personen: 350 gram aardappels (vastkokers) 150 gram oesterzwammen 2 1/2 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes 5[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNectarinesalade met Lambrusco 30 graden in de schaduw was het in Canet en Roussillon, waar ik de vakantie bij mijn zus doorbracht. Van koken kwam niet veel. We[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus, die al het grootste deel van haar leven in Zuid-Frankrijk woont, logeerde de afgelopen weken bij mij. Ik hoefde niet veel na te denken over wat we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 2 el gefermenteerde zwarte bonen* 2 el zonnebloemolie 3 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 2 kg mosselen, in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit het kookboek van Nam Kee, het bekendste Chinese restaurant in Amsterdam, dus dan kan het niet anders dan lekker zijn. Voor de authentieke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Vietnamese klassieker heet shaken beef Bò lúc lắc , geschudde biefstuk, omdat je met de pan schudt. Ingrediënten: Vlees 6 kleingesneden knoflooktenen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm komt oorspronkelijk niet voor in de Chinese keuken, maar de combinatie vette vis met de gefermenteerde zwarte boontjes is perfect. Recept voor 2 personen.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 kg schouderkabonades en/of varkenshaasjes 2 sjalotjes 2 knoflooktenen 3 eetlepels pale medium dry sherry 3 eetlepes hoisin saus 2 eetlepels oestersaus 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 3 pers : 12 gedroogde Chinese paddenstoelen 100 gr champignons 14 kwarteleitjes 1/2 Chinese kool 1 plakje verse gember 1 lente-ui 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOf dit nu specifiek Javaans is, weet ik niet, maar deze bami maakten wij op de cursus Indonesisch koken van Edmé, die Javaanse roots heeft. Ingrediënten: 1 pak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSandwich met paddenstoelen, salie en smeltkaas Uit de serie Dish of the Day van de BBC met Nigel Slater hier een van zijn 'one pan wonder' recepten. Nigel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo bekend als de oesters van Nam Kee, maar beslist ook niet te versmaden is de kip van Nam Kee. Ik denk dat iedereen deze kip met zwarte bonen wel erg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend was het een topdrukte op Schiphol, zo´n half miljoen reizigers werden verwacht. Ook was het het drukste weekend op de wegen naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSandwich met paddenstoelen, salie en smeltkaas Uit de serie Dish of the Day van de BBC met Nigel Slater hier een van zijn 'one pan wonder' recepten. Nigel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlweer wat geleerd van de voortreffelijke site The Woks of Life: "HET BELANG VAN HET BLANCHEREN VAN GARNALEN VOOR ROERBAKKEN Waarom blancheer je garnalen - en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl