Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 261 recepten
Allerlei bezigheden uit het dagelijks leven bestaan uit twee mogelijkheden: de moeilijke en de gemakkelijke manier. Ik geef de voorkeur aan de laatste.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk was nog nooit in De Kas geweest en dat lijkt, of liever gezegd is, toch vreemd voor iemand die daar hooguit 10 minuten fietsen vandaan woont. Misschien[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 250 g rundergehakt - 1 ui - 3 worteltjes - stukje knolselderij - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - ½ glas bouillon van een blokje -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie of boter 2 wortels, gesneden 1 wortelpeterselie, gesneden 1/2 kleine knolselderij, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr aardappelen 400 gr knolselderij 250 ml (koffie)room zout en peper naar smaak Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr in blokjes gesneden suddervlees zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel boter of olijfolie 100 gr spekblokjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g worteltjes, in dunne schijfjes gesneden 250 g pastinaken, in dunne schijfjes gesneden 300 g knolselderij, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen, geschild, in blokjes van 2½ cm 2 grote pastinaken, geschild, in blokjes van 2½ cm 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlEen aantal jaren geleden vertelde iemand me eens dat zij, wanneer ze boerenkool at, de helft van de aardappels door knolselderij vervangt. "Lekker mager", zei[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g bataten (zoete aardappel) 400 g knolselderij sap van 1 citroen 2 el olijfolie, extra vergine 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlEr wordt hier nog druk geweckt. Ik wil graag wecken zodat ik op andere dagen wat tijdswinst heb en ik moet zeggen daar plukken we nu al de vruchten van. Laatst[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 4 stronken witlof 600 g aardappelschijfjes (diepvries) 500 g knolselderij 16 plakjes achterham 400 g bechamelsaus 100 g geraspte oude kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien (gesnipperd) 2 el olie 1 schaal rundergehakt (300 g) 1 laurierblaadje (zakje 4 g) 1/2 zakje juspoeder (naturel (a 29 g)) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIk ben de laatste tijd (weer) een beetje aan het vogelen met mijn eten. Mijn Crohn blijft onrustig en omdat ik niet zo heel goed in mijn vel zit eet ik niet[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl