Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
Ingrediënten Porties : 16 375g bloem 1 eetlepel kaneelpoeder 1 theelepel baksoda 1 theelepel zout 300 ml plantaardige olie 3 eieren, licht opgeklopt 350g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 grote eieren 125 g basterdsuiker 125 g bloem 1 el lauw water Fruitvulling 150 ml slagroom 1 tl vanille-extract 75 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 8 verse perziken, geschild, zonder pit en in partjes 115 gr boter, in blokjes 110 gr bruine basterdsuiker 250 gr bloem 400 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 (400 gr) blikken perziken 2 eetlepels kersenbrandewijn (bijvoorbeeld van Bols) 4 eetlepels citroensap 100 gr margarine 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 32 6 eieren, losgeklopt 700 gr suiker 10 verse perziken 950 ml slagroom 475 ml halfvolle room 2 theelepels vanille extract snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 80 g bloem Snufje zout 50 g suiker 200 ml melk 2 eieren Snufje kaneelpoeder 1 klein blikje halve perziken op siroop 1 klein[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nl250 g roomboter (op kamertemperatuur) 125 g witte basterdsuiker 125 g bruine basterdsuiker 5 eieren 240 g patentbloem 1 eetlepel zelfrijzend bakmeel 2 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren, gescheiden 60ml melk 60g fijne suiker 80ml room 4,4dl perzikennectar 2 eetlepels sinaasappelsap Gemalen nootmuskaat, ter garnering[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 205 g patentbloem - 2 tl bakpoeder - ¼ tl zout - ¼ tl kardemonpoeder (optioneel) - 70 g ongezouten boter, op kamertemperatuur - 150[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOmdat ik hele dagen zo druk aan het werk ben én een meerjarige opleiding volg (volgens mijn bijzondere baas "is het een tijd van persoonlijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comClafoutis is een heerlijk Frans dessert. De ‘echte’ clafoutis wordt met kersen gemaakt, maar ander fruit, bijvoorbeeld abrikozen, pruimen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comzalm met prei en spek / aardappelsalade met kruiden uit de tuin eendenborst met perzik / kip in witte wijn/creme fraiche saus klein stukje limousin vlees[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor 8 pannenkoeken (basisrecept): - 1/2 liter melk, - 250 gram zelfrijzend bakmeel, - 4 eieren, - zout, - boter,[...]
Bron: smulweb.nl