Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Toppertje van Jamie O., beetje aangepast door moi..... Neem 1 pond verse groene asperges, blancheer ze 2 minuten, giet af en hou apart. Ik heb grote witte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit heb je nodig: Voor ongeveer 20 stuks: brick-loempia- of filodeegvellen; 5 kleine kipfilets; platte peterselie; 1 ui; 4 middelgrote kruimige aardappelen; 2[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag maakte ik mijn börek van baklavadeeg (te koop bij elke Turkse, Marrokaanse, ... winkel, in de koeling). Bij baklavadeeg denk je in eerste instantie -[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 vellen filodeeg 3 cm gember 2 tenen knoflook 2 rode peper 500 g kipfilet 800 g Eigenheimer aardappelen 2 prei 2 rode paprika 2 eieren 4 el[...]
Bron: smulweb.nl200-250 gram rundergehakt; 1 grote fijngehakte ui; 3 fijngeknepen knoflooktenen; zout, peper en harissa naar smaak; 1/2 koffielepel kurkuma; 1/2 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor ongeveer 20 stuks: brick-loempia- of filodeegvellen; 5 kleine kipfilets; platte peterselie; 1 ui; 4 middelgrote kruimige aardappelen; 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1[...]
Bron: ah.nl200-250 gram rundergehakt; 1 grote fijngehakte ui; 3 fijngeknepen knoflooktenen; zout, peper en harissa naar smaak; 1/2 koffielepel kurkuma; 1/2 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 vellen filodeeg 3 cm gember 2 tenen knoflook 2 rode peper 500 g kipfilet 800 g Eigenheimer aardappelen 2 prei 2 rode paprika 2 eieren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 60 g 1 el zonnebloemolie ½ tl korianderzaad, licht gekneusd Voor de groentevulling[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 18 2 grote aardappels, geschild 150 gr tuin- of doperwtjes uit de diepvries, ontdooid 2 el plantaardige olie 1/2 tl komijnzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 24 vellen filodeeg 625 gr gekookte witte rijst 1 teentje knoflook, fijngesneden 700 gr gekookt lamsvlees, in blokjes het sap[...]
Bron: allrecipes.nlZoals ik in mijn blog van 29 augustus jl. al vertelde, maak ik een driegangen menu gebaseerd op mijn favoriete afhaalmaaltijd bij de chinees. Na de Chinese[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl