appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettekoekjes recept yoghurt
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder munt

Gevonden 37 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Chinese noedels uit Xi’an (met tahin!)

Feitelijk gewoon noedels met groente en een woksaus, maar in die saus zit opvallend genoeg tahin (sesampasta). En dat is niet het eerste waar ik aan denk bij[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Babi pangang (de enige echte)

Ingrediënten Porties : 4 Voor het vlees 1kg varkensnek (stuk) Zout (ongeveer een eetlepel) 2 hele steranijs 1 theelepel vijfkruidenpoeder Scheut donkere[...]

Bron: allrecipes.nl

Siu Ab (Pekingeend)

voor 4 personen - 1 hele panklare eend - 1 kleine ui, gepeld - 3 teentjes knoflook, fijn gemalen - 1 stukje gember van ca. 5 cm - 2 steranijs - Mengsel van 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zoetzuur van rode kool

750 gram rode kool 1 grote ui 2 eetlepels zout 6 deciliter rode wijnazijn 6 eetlepels witte basterdsuiker 1 afgestreken eetlepel korianderzaadjes 2[...]

Bron: smulweb.nl
A la minute gerookte houtduif met een jasje van[...]

voor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Bastognestoof

Bastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Catch up

A lot of ketchup is eaten here, especially by our son. A few days back he had the idea to make `croc monsieur` (normally eaten with just cheese here), for him[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Koffie, steranijs en zoethout gebraiseerde[...]

voor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]

Bron: smulweb.nl
Siu Ab (Pekingeend)

voor 4 personen - 1 hele panklare eend - 1 kleine ui, gepeld - 3 teentjes knoflook, fijn gemalen - 1 stukje gember van ca. 5 cm - 2 steranijs - Mengsel van 1[...]

Bron: smulweb.nl
Slowcooked Aziatische zoetzuur speklapjes

voor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]

Bron: smulweb.nl
Slowcooked Aziatische zoetzuur speklapjes

voor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]

Bron: smulweb.nl
Heerlijk gestoofd rundvlees in oestersaus

voor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]

Bron: smulweb.nl
Katenspek, entrecôte, peterseliewortelzalf,[...]

Wanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gezouten macaron, ganzenlever, bietjes

Moest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kangoeroefilet met gember en steranijs

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat zullen we geweten hebben. Amai, wat een weer vandaag! Ik kon echter voor de 1e keer na 4 1/2 maanden afwezigheid[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pruimenchutney met balsamico

Pruimentijd! Bij ons in de buurt worden bij boerderijen met pruimenbomen nog hier en daar pruimen verkocht. Dit is een leuk recept om een paar kilo pruimen mee[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy