Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 6 personen 750 g varkenslappen of schouderlappen in blokjes gesneden (kan ook met schouder van de lam) zout zwarte peper korianderpoeder zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlDoor een simpel roquefortworstje op een terrassige hapjesplank, kwam ik gisteren terecht in één van mijn tegenwoordig schaarse 'culinaire strooptochten'. A2[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 flinke verse rode kool 2 goudrenetten of Elstar 1 grote ui 75 gr roomboter 5 kruidnagels 3 jeneverbessen 1 groot laurierblad 1 ½ el[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 100 g zongedroogde tomaten 1 teen knoflook 3 el balsamicoazijn 2 el vloeibare honing 1 tl verse tijm 5 el olie 750 g lamsrack[...]
Bron: ah.nlChocolade/cacao, rode linzen, groene kool, lamsvlees. sinaasappel en kokosmelk, dat zijn de ingrediënten voor de mystery challenge . Dat is wel eens moeilijker[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAangezien Meneer Marsepein in zijn late jeugd een glühweintrauma heeft opgelopen en ikzelf bij chocolademelk verkeerde associaties heb, moesten onze gasten dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoor een simpel roquefortworstje op een terrassige hapjesplank, kwam ik gisteren terecht in één van mijn tegenwoordig schaarse 'culinaire strooptochten'. A2[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet schijnt zo te zijn dat Indiase restaurants met een ‘basissaus’ werken; een soort flauwe basiscurry die ze in vele liters klaar hebben staan, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel plantaardige olie 1,5 kilo lam of schapevlees, in stukken gesneden 2 eetlepels bloem 1 grote ui, gehakt 1 kilo verse[...]
Bron: allrecipes.nl