Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke cookies uit foodies maart 2010 200 gram zachte boter, 170 gram suiker, 1 ei, 180 gram bloem, zout, 100 gram geraspte kokos, 125 gram gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen feestelijk en lekker gerecht. met de roomkaas kan er natuurlijk gevarieerd worden, naturel met wat verse kruiden/blokjes paprika, Boursin o.i.d. met een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk, sappige brood-cake 150 gram gepelde pecannoten, 2 rijpe bananen, 150 ml karnemelk, boter om in te vetten, 100 gram + 2 el suiker, 2 eieren, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com125 gram maanzaad, 150 gram boter, 70 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el citroenrasp, snufje zout, 2 el rum/kirsch, 4 eidooiers, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwe hadden druiven over die echt op moesten, dus er een klein toetje mee gemaakt. 1 ei, 25 g witte basterdsuiker, 25 g bloem (in het recept stond 75 gram, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden erg veel druiven. Dit is een lekker, simpel taartje, eigenlijk een soort clafoutis. Ook lekker als toetje. 3 eieren, 75 g witte basterdsuiker, 75 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen smakelijk, licht zoet brood, lijkt wel wat op een brioche. Maak een deeg van: 7 gram gist, 140 ml lauwwarm water, 70 gram suiker, 15 gram melkpoeder, 450[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 4 februari 2 uien, 1/2 bakje champignons, 1 banaan, 6 gedroogde vijgen, klein blikje ananas, 3 el rozijnen, 3 el boter, 1 el kerriepoeder, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 6 januari heerlijke broodjes Maak een deeg van: 115 ml kokosmelk, 1 15 ml melk, 1 ei, 1 zakje vanillesuiker, 450 gram bloem, 25 gram geraspte kokos,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comal heel lang zoek ik naar een goed recept voor Duivekater. In Amsterdam Noord kochten we deze bij Bakkerij Lobs, naar het recept van bakker Kroese. Alle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com