worteltaart jamie oliver | smulweb appeltaart | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | appelbollen rezept | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder macaroni

Gevonden 33 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalfsvlees met dragon-uiensaus

Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]

Bron: ah.nl
Gepofte Knoflook Soep met Paddenstoelen

Knoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl

Wildkroket van hazenstoofvlees

Haas is volgens mij toch wel het lekkerste lokale wild. Gans kan heel lever-achtig smaken. Fazant moet je goed behandelen tijdens het braden anders wordt het[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Hazenrug met rode wijn-mosterdsaus

Bij het opdoen van inspiratie voor een lekkere saus bij de hazenrugfilets, kwam ik verschillende baktijden voor hazenrug tegen. Een Brit maakt het wel heel[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Piccalilly! Lelij, Lily, Lillo, Lila, Lehya,[...]

Volgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]

Bron: ferrywijsman.blogspot.nl
Nog meer kerst: Rundermedaillons in rodewijnsaus

Een echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]

Bron: foodie-sophie.blogspot.nl
Pasta met Gorgonzola Saus

Gorgonzola is een pittige blauw schimmel die lekker is op een crackertje of in een saus bij de pasta. In de supermarkt verkopen ze tegenwoordig ook Gorgonzola[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Paddenstoelen met Roomsaus en Rosti

Goede paddenstoelen zijn net zo, al dan niet, lekkerder dan een goed bereide biefstuk. Je hebt geen vlees nodig om een goede maaltijd te eten. Begrijp me niet[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Hert met chocobalsamico saus

Chocolade is (nog) multifunctioneler dan je denkt, want je kunt er behalve allerlei heerlijke zoetigheden ook een geweldige saus voor bij wildgerechten mee[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Kalfsoesters

(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Liesbeth: gourmet en heerlijk Frans brood

Gourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Kruidige pepersaus van groene peperbolletjes

voor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]

Bron: smulweb.nl
De ultieme boeuf (stroganoff)

voor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]

Bron: smulweb.nl
Sosaties van lam`s vlees, varkensvlees en[...]

voor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]

Bron: smulweb.nl
De ultieme boeuf (stroganoff)

voor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofschotel met biefstuk en bier

Ingrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl
Hazenrug met paddenstoelen en Madeirasaus

Het is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy