Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Het zijn barre tijden. Extra dekens. Winterjas weer aan. De pas aangeschafte, zomerse shirtjes blijven beteuterd hangen waar ze hingen. Er schijnen zelfs[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGeen Pasen zonder huisgemaakte eisalade. Zoveel lekkerder, zoveel puurder dan de synthetische rommel die te koop is in de milieubelastende plastic bakjes.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAls je eenmaal het boek "De smaken van Spanje" in huis hebt, dan wil je er natuurlijk ook het liefst meteen iets uit maken. Mijn eerste voorkeur ging uit naar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMichel Roux jr. (jeweetwel, die van BBC Masterchef) heeft een vader. Met de naam Albert Roux. Die had op zijn beurt weer een broer, genaamd Michel Roux, voor[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBuuf kwam gezellig een wijntje drinken. Zij is een rasechte vegetariër, en ik luister graag naar haar “gezonde eten-en-drinken-visie”. Zij[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet laatste stukje sodabread van eergisteren lag enigszins zieligjes naar me te gluren. Moest-ie zonder pardon de kliko in? Asjeblieft, niet in die enge[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBread for the diehards. For the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag was het pre-cooking X-masday in huize Eetplezier. De Italiaanse kerstcake (Certosino) op het blog van Caroline maakte zo’n indruk op me, dat ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEn vanzelfsprekend wilde ik iets maken van mijn pas gekochte walnoten. Van Nicolas, een heuse Franse monsieur, kreeg ik zo’n 20 jaar geleden het hierna[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAl sinds vele jaren een favoriet gerecht in huize Eetplezier: bobotie. Lang geleden gepubliceerd in de Tip Culinair en door mij zorgvuldig bewaard in mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn mijn familie houdt zich een Keukenfee schuil. Ze wil er niet van weten, dus sshhhttt, mondje dicht. Ze kan toveren met eieren, bloem en boter, maar evenzo[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEr zijn van die dagen dat ik echt niet weet te verzinnen waar ik zin in heb. Vlees? Een dagje vleesloos zal het lichaam goed doen. Vis? Even geen kraakverse[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVers krabvlees van Sam Uil (hij was met zijn bootje uit varen, dus het stukje over deze authentieke kreeftenvisser houd je tegoed), vermengd met twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com