Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte peper 1 theelepel kruidenzout 1/2 theelepel gedroogde marjolein 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDe lamsboutjes huppelen en dartelen weer in de wei. Schattig doch ook smaakvol. Bij een mooi stukje lamsvlees vind ik pastinaakpuree een van de lekkerste[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 3 personen For 2-4 personens: 500 gr lamsbout in blokjes van 3-4 cm 4 middelgrote aardappelen, geschild en in grote blokjes gesneden (beste vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nl'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAlle curries lijken qua ingredienten aardig op elkaar en op een gegeven moment ga je wat experimenteren dat experiment heeft geleidt tot deze heerlijke romige[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 lamsbout zonder been (a 600 g) 75 ml olijfolie 2 eetlepels witte-wijnazijn 1 eetlepel mosterd 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIk ben erg blij met de slowcooker en maak nu allemaal vrieszakken klaar die ik er later in gooi. Deze was pas begin augustus bedacht, maar we kwamen eerder bij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl