Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl(post in english ? Please scroll down) Ja knutselen is leuk maar eten is leuker...en vandaar dat ik er wat lekkers mee gemaakt heb.Het is dikke pasta die je[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comWat is er zaliger dan bij een 30 graden kuieren op een lokaal marktje. Er is voor mij de dag van vandaag in het zuiden meer dan alleen maar M archés de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat is het toch fijn als een vakantiehuisje een leuke keuken heeft met heel veel spullen, dan kun je je nog eens uitleven. En wat is er leuker dan boodschappen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVaak vind ik vegetarische pastarecepten zoals cannelloni of ravioli met spinazie een beetje lafjes van smaak. Dat moet toch beter kunnen dacht ik, en hier is[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDit is een makkelijke en snel gerecht. En erg lekker. Dit is een hoofdgerecht voor 2 personen en een voorgerecht voor 4 personen. canelloni met spinazie en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlPastadeeg Ingrediënten voor 4 personen 400 gram bloem 4 eieren 1 eetlepel olijfolie Bereiding Doe de bloem, eieren en olijfolie in de mengkom. Meng langzaam[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comOp de planning stond heerlijke pasta al forno uit de oven. Ik ben fan van alle pasta's, maar een pasta uit de oven is toch wel mijn all time favorite denk ik.[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 dunne preien 8 plakjes belegen kaas 8 cannelloni (pastarolletjes) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 75 g rucolasla 1 eetlepel olijfolie[...]
Bron: ah.nlGoedenavond lieve lezers! Vandaag wilde ik lekker cannellonis (pasta) eten en een vriendin had eens iets gekookt wat ik vandaag zelf wilde proberen:[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat is er zaliger dan bij een 30 graden kuieren op een lokaal marktje. Er is voor mij de dag van vandaag in het zuiden meer dan alleen maar M archés de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet maken van cannelloni vind ik nog al een gepruts. Je moet ze eerst koken en daarna nog zien dat je de vulling er in krijgt. Maar het ziet er zo leuk uit als[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl