Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Deze bami ontstond in een week waarin ik een hele witte kool voor mezelf kocht. Ik zocht wat restjes bij elkaar en was verrast over de heerlijke smaak![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 400 a 500 gr kippenlevertjes, 100 gr zilveruitjes, 2 rozetappelen, 1 struikje witloof, 50 gr veldsla, 20-tal muskaatdruiven, 8-tal[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg wortelgroente, zoals aardappelen, bataten, worteltjes, pastinaken, koolrapen en koolrabi 225 g sjalotjes of zilveruitjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 houten spiesjes van ong. 25 cm 1 groene paprika, in grote stukken gesneden 450 gr gepelde en schoongemaakte garnalen 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 rol geitenkaas van 100 g; 1 ei; witte bloem; paneermeel; 2 eetlepels olijfolie; Voor de vinaigrette: 3 eetlepels aceto balsamico; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g biologisch rundergehakt (een eurotje meer maar wel lekkerder) 200 g gerookte spekreepjes 1 e boter 3 e olijfolie 2 uien, fijn 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g biologisch rundergehakt (een eurotje meer maar wel lekkerder) 200 g gerookte spekreepjes 1 e boter 3 e olijfolie 2 uien, fijn 2-3[...]
Bron: smulweb.nlRode bieten verdienen meer aandacht dan ze vaak krijgen. Ze kunnen namelijk in veel warme én koude gerechten worden verwerkt. Daarnaast kosten ze weinig en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal riblappen ((465 g), in blokjes van 2 x 2 cm) 1/2 duopak magere spekreepjes (a 250 g) 25 g boter 2 uien (in halve ringen) 3 stengels[...]
Bron: ah.nl