Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg zeeduivelfilet 3 flinke tenen knoflook geperst 1 el paprikapoeder Olijfolie Een wijnglas droge witte wijn Een mok slagroom Boter Geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr zeeduivel, in blokjes van 4 cm - grof zeezout - 8 gambas, gepeld, staartje aangelaten - 1 grote rode paprika, in 12 stukjes van 2,5 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gr mosselen, 6 gamba′s, 100 gr inktvisringen ongepaneerd, 500 gr visfilet zoals tilapia en zeeduivel of kabeljauw, 20 gr boter, 6 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr zeeduivel, in blokjes van 4 cm - grof zeezout - 8 gambas, gepeld, staartje aangelaten - 1 grote rode paprika, in 12 stukjes van 2,5 cm[...]
Bron: smulweb.nl