Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zeebaarsfilet met vel à 150 g 3 sjalotten (75 g) 1 teentje knoflook 2 schorseneren ½ dl olijfolie 30 g bloem 25 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes verse zeebaars van 70 gram 8 oesters uit de schelp 100 gram sushirijst 1 plakje nori 2 dl room 3 dl sake 1 sjalotje gesnipperd 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlRestaurant De Eetkamer ligt in het historische hart van Middelburg, vlakbij de prachtige eeuwenoude Abdij, verstopt achter historische gevels, maar vlot te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 el olijfolie Chileense zeebaarsfilet, ontveld Zout Witte peper, versgemalen 1/2 el verse Italiaanse peterselieblaadjes, fijngehakt 1/2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse Kabeljauwfilets, Schelvis, Zeebaars of Roodbaars 2 uien 1 teentje knoflook ½ bosje verse basilicum 800 gr tomatenblokjes 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram zeebaarsfiletjes 2 limoentjes 2 volle eetlepels creme fraiche 1 eetlepel magere yoghurt 1 sjalotje half bosje bieslook 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEuh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLang, lang geleden, toen er nog geen website van Libelle Lekker was en het woord app nog moest uitgevonden worden (jawel, ik ben al zo oud ;-)), haalde ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be