Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote uien, fijngesneden 4 lamsbouten met been 500 ml droge rode wijn 250 ml balsamico 75 ml olijfolie 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 volkoren pitabroodjes 2 el olijfolie, extra vergine 400 g lamsbout of lamsfilet, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g magere lamsbout, bot en vet verwijderd, in blokjes 1 el extra vergine olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlEen tijdje terug kocht ik dit prachtige blikje Pimenton de la vera. Blue als ik soms kan zijn, dacht ik gewone paprika poeder te kopen in een erg mooi jasje[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen - 1 stuk lamsbout - 1/2 citroen - rozemarijnnaaldjes - 1 teen knoflook - 1/2 el olijfolie - 4 takjes verse rozemarijn - 1 tl zout Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 theelepel verse tijm 2 theelepels verse rozemarijn 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik tijdens de Paasdagen voor het eerst dit recept van lamsrollade klaar. Deze lamsrollade was zo lekker, dat we dit jaar niet lang hebben[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet Pasen staat er bij ons altijd lamsvlees op het menu. Dus vandaag vergeet ik de calorieën maar even en maak ik een recept voor een lamsrollade. Daarbij[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be