Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Even geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver zelf pasta maken kan je heel erg chic en interessant doen. Het ene pak meel is nog duurder dan de andere en je moet wel een officiële Italiaanse soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Wat zijn dat?!” “Gekookte wormen. Hoezo?” “Dat eet ik niet!” “Eerst even proeven, okee?” Kleine Chef had grote[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNee, niet wegklikken! Dit recept is GOED! Ben je er nog? Mooi. Okee, mijn interesse wordt wél gewekt door dit soort maffe recepten, maar ik snap dat deze pesto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAf en toe is het hier de hoogste tijd dat de kinderen weer eens wat groente tot zich nemen. Dan bak je op zondag nog hoopvol pannenkoeken voor ze, want ze eten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh please , kon er alsjeblieft iets bruikbaars staan in het boekje ‘Culinaire Compositities in Macaroni en Spaghetti’?? Alleen al vanwege de titel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had een gele courgette liggen, en hij lag er ook al veel te lang, dus dit recept is voort gekomen uit die ene wachtende courgette. Qua kleur was hij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPompoen kan saai zijn. Meneer Eerst Koken vindt pompoen zelfs erg ‘overrated’. Maar dit eet hij wel. Dit is geen saaie pompoensaus; dit is een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl