Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 ijsbergsla 1 zakje rucolasla 1 zakje krielaardappels 500 gr asperges 4 eieren 4 lente uitjes 4 augurken 6 eetl. zilveruitjes Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Voor 10 potjes 1 kilo zilveruitjes 1 eetlepel mosterdzaad 1 eetlepel peperkorrels 4 eetlepels suiker 400 ml water 600 ml azijn De zilveruitjes[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlAfgelopen lente had ik uitjes gezaaid in de tuin. Uien moeten twee jaar groeien, daarom koop je normaal plantuitjes. Dat zijn één jaar oude uitjes, en zijn dus[...]
Bron: koopweigering.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlKlary (Koopmans) heeft voor het 22e FoodBlog Event een wel héél bijzonder thema gekozen. Na mijn extravagante buffet van vorige maand , komt het voor deze[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 400 a 500 gr kippenlevertjes, 100 gr zilveruitjes, 2 rozetappelen, 1 struikje witloof, 50 gr veldsla, 20-tal muskaatdruiven, 8-tal[...]
Bron: smulweb.nlVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJe zou het een gebrek aan inspiratie kunnen noemen, maar ik hou het op het stellen van prioriteiten. De laatste tijd heb ik niet zoveel recepten gepubliceerd,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comErgens heb ik gelezen dat 70 % van verse zilveruitjes geëxporteerd wordt. De rest van de oogst tref je aan als potjes tafelzuur. Maar vers bij de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 heel kleine preitjes of stone leeks, circa 200 g in totaal 250 g jonge pastinaken 30 g boter 250 g jonge worteltjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlEen weekje aan foto's wat er bij ons op tafel stond 's avonds! Als eerste een visgerecht. Blijkbaar rook het erg lekker! Koolvis met groenten in[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nl