Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 2 personen Halve haantjes (zoveel benodigd) in deze recept zijn de ingrediënten voor 2-3 halve haantjes bedoeld VOOR MARINADE: 1 t zout 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie schnitzels (mogen ook kipfilets zijn!) peper, zout bloem 2 eetlepels olie om te bakken 20 gram roomboter 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 4 takjes peterselie 225 g kabeljauwfilet 250 g roodbaarsfilet 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote vleestomaten 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olie 1 rode ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1 eetlepel tomatenpuree[...]
Bron: ah.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOver een dikke maand gaat het seizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start. Deze Oosterschelde kreeft is van eind maart tot ongeveer half juli[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Whitstable (Kent) zie je jong en oud langs de hele kust naar krabbetjes vissen. Whitstable is bekend om de oesters, een buitenplaats voor Londenaars,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr verse zalm 25 gr boter 5 dl visbouillon 25 gr bloem 100 gr champignons 1 dl room 1 sjalotje 2 eetlepels cognac 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 prei 1 rode paprika 500 gram gepelde garnalen beetje paprikapoeder beetje zwarte peper ? dl cognac 2 dl slagroom 2 eetlepels chilisaus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui, 1 wortel, 2 stengels selderij, 16 verse Noorse kreeftjes, 3 cl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, 3 cl cognac, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl