Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
De Fransen zeggen vin aigre of de Engelsen vinegar. Dan hebben we het over zure wijn of ook wel azijn. Weer zo'n fijne bacterie die ons leven een stuk[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlNee we spelen geen galgje maar het zou zo kunnen! Helaas is het seizoen van de vlierbessenbloesem alweer bijna voorbij, Maar dan hebben we alweer een taak voor[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlOmdat ik heb meegedaan met een record poging van gastronomixs om 100 componenten te verzinnen met spitskool. ( Record is gehaald :) Ben ik aan de slag gegaan[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlWijn is een bron van inspiratie voor ieder volk en elke natie. Met mate gedronken en vredig beklonken is elk geschil in een oogwenk voorbij. Rode wijn, witte[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlFermenteren is niet alleen verROT lekker maar ook nog eens verROT makkelijk. Ook op de Horeca Academie besteden we met grote regelmaat aandacht aan deze manier[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlHeb je al een schepnet? Dan kunnen we azijnzuurbacteriën gaan vangen. Deze acetobacteraceae zweven in de lucht en zitten van nature op van alles en nog wat.[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nl