Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlHet is lekker en vergt niet veel voorbereiding. Kan een dag van tevoren klaargemaakt worden. Oventijd ongeveer 5 uur. Ingrediënten voor 6 personen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 hazenbout ( e.v.t vlees insmeren met mosterd). 1 grote wortel 1 aardappel 1 stengel bleekseldery 2 tene verse knoflook gesnipperd verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 1 ui 200 gram linzen 1 rode peper 300 gram spruitjes 1 eetlepel olie 4 takjes koriander citroensap 1[...]
Bron: smulweb.nlDe titel van dit recept laat nog heel veel te raden over... Soms krijg ik van lezers van mijn blog of van mensen uit de leergroepen een eigen recept[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze vraag moet het hele jaar beantwoord kunnen worden. Dat kost een goed eetplan voor het hele jaar door. Voordat dat bedacht is, moet je ervaring hebben,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comEen gevarieerd gezelschap vanavond, erg gezellig weer! Het menu was: Tortillakommetje met gepofte biet, bleekselderij, appel en plantaardige feta Wortel-Rode[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVolgens mij is het kopen van groenten van het seizoen een bekend gegeven. Een beetje uitgekauwd ook. Toch kocht ik een tijdje terug verse asperges, die[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comIk had nog een blik kastanjes van de kerst staan. Een paar kastanjes heb ik gebruikt voor door de spruiten, die ik afgelopen zondag bij de haas at. We gooien[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 1 rode ui (gesnipperd) 1 eetlepel olie gemalen koriander (ketoembar) 800 ml volle rode wijn 2 potten wildfond (of gevogeltefond, a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlIk schreef het vorige week al, toen de temperaturen bijna zomers aandeden, en deze week schrijf ik nog het een keer. Het is nog wintertijd, het is nog maart,[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVegetarische versie past ook goed bij dit gerecht. Vervang gehakt en oestersaus met champignons en soja saus. Ook goed gelukt bij iemand die geen spruitjes[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kilo lamsschouder, 2 uien, 500 gram van naar keuze twee of drie van de volgende groenten: broccoli, bleekselderij, spercieboontjes,[...]
Bron: smulweb.nl