recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder zalm

Gevonden 19 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappeltortilla

Een zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Coq au vin blanc

1 kg drumsticks, peper, zout, 50 gram spek, 2 sjalotten, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 grote tomaten, 1 el olie, 2 el boter, 250 ml bouillon,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Vakantie-eten: gevulde champignons

Lekker en makkelijk hapje. Reuzechampignons, bleukaas, beetje room, olijfolie Haal het steeltje uit de champignons. Hak fijn, meng met wat fijngemaakte[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vakantie-eten: coq-au-vin

2 kipfilets (stukjes), 1/2 pakje spekblokjes, 1 fijngesneden ui, olijfolie, 1 el bloem, 1 glas rode wijn, 1 glas kippenbouillon, laurier, tijm, peterselie, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vakantie-eten: Provençaalse kip met tomaat

Ook uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Mie met champignon-kipsaus

Voor 2 personen: 1 ui, 1 prei, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 el citroensap, 200 gram kipfilet, 2 el boter, 1 el maïzena, 2 el sherry, 4 el ketjap[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
oeuf en cocotte met ham

Per persoon: beetje boter om in te vetten, 1 ei, 1 el room of creme fraiche, 1 el reepjes ham Oven voorverwarmen op 180 graden. Ramequins invetten. vulling[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gebakken snijbonen met gestoofde vis

Vis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vega kerstmenu 24 december

de 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Sfinciuni

vulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kerrie-notenragout

gegeten 4 februari 2 uien, 1/2 bakje champignons, 1 banaan, 6 gedroogde vijgen, klein blikje ananas, 3 el rozijnen, 3 el boter, 1 el kerriepoeder, 1 teentje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
oven uitgeprobeerd

ham (in de conventionele) en aardappels uit de oven (in de hete lucht oven). Deze ovens hebben een duidelijke hogere temperatuur dan in de combi-magnetron,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
prei in champignon-tomatensaus

gegeten 2 januari, met kangoeroebiefstuk en gevulde aardappels 750 gram dunne prei, 1 kleine ui, 125 gram champignons, 1/4 1 tomatensap (of een blikje tomaten[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
blauwe kaas puree met gesauteerde paddestoelen

Aardappelpuree maken, verbrokkelde blue kaas erdoor mengen. 1 grote ui in ringen snijden, 1 el olie verhitten in koekepan, ui 20 minuten laten carameliseren.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Eierragout met appel

6 eieren, 45 gram boter, 40 gram bloem, 1 prei, 1 el kerrie, 6 dl bouillon, 100 gram champignons, 1 rode paprika, 2 appels, 2 el rozijnen Kook de eieren hard,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
bbq

bbq

met o.a. gevulde champignons met blue kaas. lekker en zo makkelijk! gegeten op 13 juli

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy