Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Een recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 3 gedroogde paddenstoelen (eekhoorntjesbrood of shittake * 50 gr ontbijtspek in reepjes * 15 gr boter * 3 sjalotten gesnipperd * 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet recept voor deze pasta met paddestoelenroomsaus komt uit 'La Cucina d'Abruzzo', een prachtig kookboek met authentieke recepten uit Abruzzo, een streek in[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoordeweeks wordt er gewerkt en is het fijn als je ’s avonds binnen een kwartier wat in elkaar kan flansen, want de kinderen hebben honger, treinen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, in vieren gesneden 1 grote wortel, circa 125 g, in dikke plakjes gesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nl