Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 340 ml Basmati rijst 50 gr santen 4 teentjes knoflook 2 grote of 3 middengrote groene pepers 4 cm gemberwortel 20 gr koriander 1,5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlBenieuwd wat FOODIE Julia allemaal eet. Hieronder kun je haar food diary lezen. Hoi meiden! Ik ben Julia Ten Holter van de blog ilovemysuperbody.nl , ik ben 20[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlGroenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlPer ongeluk kwam ik ooit vlak voor de kerst in een zeer chic restaurant terecht. Zo eentje waar ze ogenschijnlijk meer tijd besteden aan de opmaak dan aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaria in Kotchikade, Sri Lanka. Zij gaf mij het recept voor de dahl en de vis. Mijn poging . Wikipedia: Dahl (soms dal geschreven, of daal, of dhal) is een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe overgang. Het is eigenlijk de omgekeerde pubertijd. Ook tijdens de overgang zit je in een achtbaan en moet je maar proberen er iets van te maken. Het is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlGroenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe overgang. Het is eigenlijk de omgekeerde pubertijd. Ook tijdens de overgang zit je in een achtbaan en moet je maar proberen er iets van te maken. Het is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlThis very easy and tasty meal is cooked in a traditional earthenware tagine. The name tagine or tajine refers to the pot as well as to the dish. Mine comes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comDeze gezonde knapperige snack gaat er wellicht bij iedereen vlotjes in, én ze zitten nog eens boordevol vezels ook. Je kan hier variëren met eender welke[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 300 gram bloem 1/2 theelepel zeezout 1/4 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder 100 gram plantaardig bakvet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml halfvolle melk 150 g griesmeel 1 el fijngehakte verse salie of 1 tl gedroogde salie ¼ tl gemalen kaneel 30 g boter 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 theel kokosmelk 1 1/2 theel gemalen koriander snufje kurkuma zout naar smaak 2 theel plantaardige olie 1 ui, gehakt 1 klein[...]
Bron: allrecipes.nlHet was echt een verrassing voor mij dat ik wortels met knoflook, hele korianderzaden, steranijs en kaneelstokken in een stroperige saus kan serveren en dat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl