recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder blauwschimmelkaas

Gevonden 110 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kaasfondue met paddestoelen

Ingrediënten 400 g extra belegen kaas 2 sjalotten (gesnipperd) 125 g kastanjechampignons (in plakjes) 2 el olijfolie 1 el maizena 300 ml droge witte wijn[...]

Bron: ah.nl
Ham met kastanjechampignons en bleekselderij

voor 4 personen 200 gram beenham of andere ham, in plakjes 150 gram kastanjechampignons 1 kleine stengel bleekselderij 2 kleine sjalotjes 2 eetlepels olijf-[...]

Bron: smulweb.nl

Taartje met griet en rabarber

voor 4 personen 100 g bloem (zelfrijzend) 40 g boter (roomboter) 1 ei 0.1 dl melk (vol) 400 g grietfilet 1 stengel bleekselderij 1 sjalot 200 g rabarber 120 g[...]

Bron: smulweb.nl
bladerdeegpakketje met couscous

Een leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gehaktrolletjes in calvadossaus

Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Ziekjes

Het had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Hartige clafoutis met groente en kerstomaatjes

Clafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Voorgerechten voor de Kerst

Garnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kambing Mekuah

voor 4 personen 300 g lamsvlees (lamsbout -of schouder, zonder bot), in blokjes van ca 2 cm gesneden 2 el olie Indonesiche kruidenpasta[...]

Bron: smulweb.nl
Trio van warme vis en zeevruchten

Ingrediënten Porties : 4 Salade 100 g jonge spinazie 1 krop bindsla 1 klein worteltje 1 kleine courgette Vismengsel 600 g mosselen, schoongemaakt en[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenshaasje met mosterddragonsaus

voor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Stooflappen met rodebietenrelish

Ingrediënten Porties : 4 675 g magere runderstooflappen, zonder vet 3 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad 2 flinke tenen knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Lam met paprika en macaroni

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken bonen in tomatensaus

Ingrediënten Porties : 6 225 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el zonnebloemolie 5 sjalotjes, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Shepherd's pie met filodeeg

Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Coq au vin met groenten

Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Kaassalade met druiven, peer en portdressing

voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]

Bron: smulweb.nl
Verse mosselen in romige vermouth-witte wijnsaus

voor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy