Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 4 personen 1 Vacherin kaas van 500 a 600 gram (bv een Mont d?Or) - 1 teentje knoflook - enkele plakjes truffel (facultatief) - wat droge witte wijn -[...]
Bron: smulweb.nlAlles lijkt weer te draaien, ging toch zomaar mijn laptop kapot. Een nieuwe kopen is niet ingewikkeld, maar dan begint het pas, alles is anders, foto's niet te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDe wijnen bij de Delicious winterkost zijn gekozen (vlnr): Knewitz Riesling vom Kalkfels trocken 2012 Muhr - Niepoort Cuvee vom Berg 2013 en verborgen onder[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlGeert 'de facteur' had een rustig eindejaar. Hoe kom je daar nu bij hoor ik je zeggen, wel laat ik mij even verduidelijken. Je weet nog wel dat ik een tijdje[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOm de zes maand ben ik te gast bij Delhaize tijdens hun foodshow, een evenement waarop heerlijke nieuwe producten in de kijker worden gezet. Deze keer was de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGoedemorgen leuke mensen! Je gelooft het niet, maar ik heb de afgelopen twee dagen gewoon buiten de deur gegeten. Je denkt: wat is daar speciaal aan ? Nou; ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemorgen! Gisteravond ben ik spontaan uit eten gegaan! Vet heerlijk. Ik begon de dag met Jamie Magazine over de vloer om een video op te nemen, die[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g zuurkool (vers) 100 ml witte wijn 2 bakjes paddestoelenmelange (bakje a 200 g) 25 g boter 2 eetlepels sojasaus (zout) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 parelhoenfilet 1 pot wildfond (380 ml) 250 ml droge witte wijn 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 4 stoneleeks (, in schuine stukken van[...]
Bron: ah.nlOntdek Culinair Delft is echt een leuke manier om een stad te ontdekken, ook al is het al 38 jaar je eigen stad... Op één avond in 4 verschillende restaurants[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBakpapier Droge bonen Bakpapier Genoeg bladerdeeg om een springvorm van ongeveer 20 cm te vullen Olijfolie Wortel Bleekselderij Knoflook Prei Tijm Carnaroli[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOh ja, bonen! Niet alleen proberen ze die nu met man en macht hip te maken, maar ze schijnen ook onontbeerlijk te zijn voor de vegetariër, en aangezien wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl