Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 6 900 gram rundriblappen 25 gr boter 250 gr magere spekreepjes ½ fles stevige rode wijn 1 winterpeen 2 uien 250 gr champignons 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlVoor pastagerechten laat ik me vaak inspireren door De Zilveren Lepel. De Italiaanse kookbijbel. Heerlijke, traditionele recepten. Zo ook Bolognese-saus,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram gerookt spek 450 gram gehakt half-om-half 1 ui 1 stengel bleekselderij 1 grote wortel (winterpeen) 30 gram tomatenpuree 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer de tijd voor stamppot! Ons doe je er in ieder geval een plezier mee. De stamppoten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot zijn klassiekers, maar er[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 450 g boerenkool (diepvries) 300 g Provençaals gekruide runderreepjes 250 g speklapjes a la minute 2 el zonnebloemolie 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip 3 el bloem 30 g peterselie (bakje à 30 g) 2 laurierblaadjes 5 takjes tijm 125 g gerookte spekreepjes 50 g boter 250 g winterpeen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg) 4 el olijfolie 30 g boter 1 ui 4 tenen knoflook 75 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 prei 8 g tijm (bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 50 g boter 100 g magere spekreepjes 3½ dl rode wijn 4 dl kraanwater ½ tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ winterpeen 3 sjalotten 80 g Fiorucci pancetta (vleeswaren) 40 g boter 300 ml stevige rode wijn 380 ml wildfond 8 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlGroenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBedankt voor de prachtige foto's Herfst, ik vind het een geweldig seizoen. Misschien wel omdat ik geboren ben in de herfst? Ik weet het niet maar ik word[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGroenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl